Wellness – grønt lys

Grønt lys regenererer huden, reduserer pigment og aldersflekker. Det har en harmoniserende, avslappende, balanserende og energigivende effekt.

5 FORDELER VED BRUK AV GRØNT LYS

1. RENERE OG MYKERE HUD

En overflødig mengde melanin, som er det pigmentet som bestemmer hår og hudfarge, fører til at mørke flekker vises på huden. Ved bruk av grønt lys absorberer melaninet det grønne lyset som sendes ut. Som et resultat, gjenkjenner kroppen melaninpartiklene og lyset bryter ned og kasserer dem. Dermed gir det deg klarere hud mer fritt for aldersflekker.

2. REDUSERER SPRENGTE BLODKAR OG ROSACEA

Naturlig nok bringer økt alder med seg flere hudproblemer. Men takket være grønn lysbehandling blir utseendet på sprengte blodkar og rosacea mye mindre iøynefallende. Grønt lys fører til at de små blodkarene som ligger like under huden lukkes og forsvinner, og de blir mindre synlige. Forskere indikerer også at grønt lys er en effektiv behandlingsmetode mot hudproblemer, som rosacea og erytem, ​​da det roer ned det berørte hudområdet.

3. REDUKSJON AV HYPERPIGMENTERING OG ALDERSFLEKKER

I tillegg til fine linjer og rynker har grønt lys også vist seg å være svært nyttig i behandlingen av aldersflekker og hyperpigmentering. I stedet for å bleke mørke flekker, fregner og andre aldersrelaterte hudproblemer, anbefales det å bruke en lysterapi-enhet. Det grønne lyset reduserer disse flekkene og skaper en barriere som vil redusere sjansen for at slike hudproblemer oppstår igjen i fremtiden.

 4. LINDRER SMERTE

Det grønne lyset gjør musklene mer fleksible og er et hjelpemiddel mot myalgi, altså smerte i en muskel eller muskelgruppe. Som et resultat av eksponering for grønt lys letter det muskelstivheten og fungerer som smertestillende i tilfelle av revmatisme, leddgikt og muskelsmerter.

5. SÅRHELING OG REPARASJON AV VEV

I likhet med rødt og blått lys har grønt lys også sår- og vevsreparasjonsfunksjoner. Grønt lys har en steriliseringsfunksjon som øker celleveksten. Derfor gjøres huden din i stand til selv å reparere det berørte området.