Tan Beauty – rødt lys

Rødt lys bevarer, jevner ut, styrker og vitaliserer huden. I tillegg stimuleres collagenproduksjonen noe som igjen forbedrer hudens fuktighet, øker blodsirkulasjonen og stimulerer oksygenbalansen i huden.

5 FORDELER VED BEHANDLING MED RØDT LYS

1. FORNYER COLLAGEN OG ELASTINFIBRE

Collagen og elastin er de to proteinene som naturlig finnes i vår hud som strukturell støtte. Collagen er det mest innholdsrike proteinet i kroppen vår. Det er det som hjelper til med å gi huden styrke og har til oppgave å erstatte døde hudceller. Elastin er bindevevet som gjør at kroppsvevet kan gjenoppta sin opprinnelige form etter strekking eller sammentrekking. Når du blir eldre mister huden noe av sin elastisitet og fasthet, noe som fører til at huden eldes.

Collagenlyset trenger ned i det dypeste laget av huden, dermislaget. Det røde lyset aktiverer produksjonen av collagen, noe som fører til en økning i collagen og elastinproteiner.

2. ANTI-AGING: REDUSERER FINE LINJER OG RYNKER

Bruk av rødt lys vokser i popularitet pga anti-aging egenskapene. Studier indikerer at når du eksponerer huden for rødt lys, øker fornyelsesprosessen av kollagen og elastincellene. Denne økningen fører til at fine linjer og rynker blir mindre synlige. Videre forbedrer lyset den generelle hudstrukturen, tekstur og fasthet.

3. SÅRHELING OG VEVSREPARASJON

Rødt lys ved 633 nanometer fremmer sårheling og reparasjon av vev. Det røde lyset trenger inn i huden og øker frekvensen av cellulær regenerering. Lys ved denne bølgelengden rekonstruerer fibroblaster, keratinocytter og modulering av immunceller. Dette betyr at skader og skadet hudvev gjenopprettes mye raskere.

4. ØKT PRODUKSJON AV LYKKE HORMONET

På grunn av eksponering for lys øker kroppen din produksjonen av hormonet Serotonin. Serotonin er kroppens naturlige, lykke hormon. Derfor har vi en tendens til å føle oss lykkeligere og mer energisk i sommermånedene. I den perioden kan rødt lys avverge moderat depresjon og sesongbasert affektiv sykdom (SAD). Selv om resultatene kan variere, kan du bruke rød lysbehandling som et naturlig stimulant og forbedre humøret ditt.

5. REDUSERER CELLULITTER

Lysbehandling med rødt lys øker oksygen-, avgiftnings- og blodsirkulasjonsprosessen. Denne serien av tiltak reduserer forekomster av cellulittfett. Prosessen eliminerer stillestående toksiner som bryter ned bindevev, noe som fører til cellulitter. Som et resultat blir fettet i bindevevet mindre, etter å ha fulgt en behandling med rød lysbehandling.