Sun2 Stokke

Det går mot vår….!

Våren nærmee seg og vi går lysere tider i møte…i dobbelt forstand! Heldigvis ser det ut som koronaen er i ferd med å avta i styrke ….og dette gjør at det lettere å komme sammen og møte andre mennesker. Nå trenger vi sollys etter en mørkeperiode, men det er fortsatt også mange som er litt skeptiske til å reise til andre land. Da er det godt å vite at du kan få sol og varme….kort unna der du bor!

Hos Sun2 Stokke garanterer vi deg sol og varme og en fin brunfarge og det er mange fordeler med å sole seg nå i den mørke årstiden:

  • SOL styrker ditt immunforsvar, da solen er vår viktigste D-vitaminkilde
  • SOL gir deg overskudd og økt energi
  • SOL gir deg en frisk og fin farge og sollyset stimulerer din psyke og reduserer depresjon og trøtthet
  • SOL hos oss gir deg også hudbehandling i tillegg til fin brunfarge, klikk HER
  • SOL gir deg en opplevelse av sommer og du blir glad!

Vi har åpent alle dager i uken 07.00 til 22.00 !

Vi har for øyeblikket 5 solsenger men skal installere ytterligere 2 solsenger i 2022 slik at våre kunder får tilgang til 7 senger…med både ordinære og fargede solrør (ja…vi får også BLÅTT LYS !)

Vi holder senteret rent og hygienisk slik at du skal oppleve maks velvære når du besøker oss. I tillegg desinfiserer vi senger og utstyr i hht. til oppsatt plan.

Du skal være 100% fornøyd med vårt soltilbud og at du skal trives på Sun2 Stokke og vi ønsker også tilbakemelding fra dere om det er noe dere har på hjertet!

VELKOMMEN TIL EN BEHAGELIG SOLTIME !