Sun2 Holmestrand

Det går mot vår….!

Våren nærmer seg og vi går lysere tider i møte…i dobbelt forstand! Heldigvis ser det ut som koronaen er i ferd med å avta i styrke….og dette gjør at det lettere å komme sammen og møte andre mennesker. Nå trenger vi sollys etter en mørkeperiode, men det er fortsatt også mange som er litt skeptiske til å reise til andre land. Da er det godt å vite at du kan få sol og varme….kort unna der du bor!

Hos Sun2 Holmestrand garanterer vi deg sol og varme og en fin brunfarge og det er mange fordeler med å sole seg nå i den mørke årstiden:

  • SOL styrker ditt immunforsvar, da solen er vår viktigste D-vitaminkilde
  • SOL gir deg overskudd og økt energi
  • SOL gir deg en frisk og fin farge og sollyset stimulerer din psyke og reduserer depresjon og trøtthet
  • SOL hos oss gir deg også hudbehandling i tillegg til fin brunfarge, klikk HER
  • SOL gir deg en opplevelse av sommer og du blir glad!

VELKOMMEN TIL EN BEHAGELIG SOLTIME !

Om solsenteret

Solsenteret i Holmestrand ble startet opp i 1999 under navnet Hot Spot solsenter og eid av Hot Spot Sun& Fashion. Vi valgte så å gå inn i Sun2 kjeden for en del år tilbake og dette har styrket oss ytterligere og bidratt til at vi kan drive som et moderne og tidsriktig solsenter.

SUN2 Holmestrand finner du på Kleivbrottet i helt nye lokaler hvor vi flyttet inn 2 november 2019. Senteret er bygget opp helt fra bunn av og designet som et topp moderne senter med et eget ventilasjonssystem for optimal utluftning og riktig temperatur. Vi har satset mye på at ditt besøk hos oss og din solopplevelse skal bli så optimal som mulig og vi ønsker alle velkommen til vårt SUN2 Kleivbrottet.