Sun2 Holmestrand

Våren er i anmarsj og det går mot varmere og lysere tider!

Denne deilige årstiden inspirerer oss alle til å kle oss litt lettere, nyte mer tid ute og rett og slett fremstå litt mer «freshe» etter en lang, mørk og kald årstid.

De fleste av oss elsker sol og varme, men selv om solen blir sterkere utover våren så svinger været fra dag til dag. Da er det godt med kort vei til sol og varme, og hos oss på SUN2 får du en fin brunfarge…..og det uten å måtte reise til syden!

I solsengen kan du drømme deg bort til varme sommerdager ved sjø og strand og bare nyte tilværelsen og gi deg selv en velfortjent solopplevelse etter mørketiden!

Sun2 Holmestrand garanterer deg sol og varme og en fin brunfarge. Det er også mange fordeler med å få litt sol på kroppen:

  • SOL styrker ditt immunforsvar, da solen er vår viktigste D-vitaminkilde
  • SOL gir deg overskudd og økt energi
  • SOL gir deg en frisk og fin farge og sollyset stimulerer din psyke og reduserer depresjon og trøtthet
  • SOL hos oss gir deg også hudbehandling i tillegg til fin brunfarge, klikk HER
  • SOL gir deg en opplevelse av sommer og avslapning og du blir også glad!

VELKOMMEN TIL EN BEHAGELIG SOLTIME !

Om solsenteret

Solsenteret i Holmestrand ble startet opp i 1999 under navnet Hot Spot Solsenter. I 2016 gikk vi inn i SUN2 kjeden og dette har vært svært positivt og bidratt til at vi kan drive et moderne og tidsriktig solsenter med tilgang på både utstyr og nødvendig kompetanse vi trenger.

SUN2 Holmestrand finner du på Kleivbrottet i helt nye lokaler hvor vi flyttet inn 2 november 2019. Med et nytt solsenter i nye lokaler ønsker vi å gi deg en solopplevelse så optimal som mulig og vi ønsker alle velkommen til SUN2 Kleivbrottet.