Solsenger Holmestrand

Rom 1 – X7 Bling med rødt lys

Luxura X7 Bling er solariet med topp kvalitet og hudbehandling!

Dette gjenspeiler seg i en kompakt, men likevel behagelig solseng, som gir fantastiske resultater. Velg mellom en rekke valgfrie funksjoner, som står klar for å gi en soltime etter dine individuelle behov. Rødt lys bevarer, jevner ut, styrker og vitaliserer huden. I tillegg stimuleres collagenproduksjonen noe som igjen forbedrer hudens fuktighet, øker blodsirkulasjonen og stimulerer oksygenbalansen i huden.

Rom 2 – Hapro X10 med ordinære rør

Hapro Luxura X10 er høydepunktet i serien Luxura!

Iøynefallende og imponerende for sitt design oppfyller denne skjønnheten av en solseng alt det den lover. Med 52 rør og fire ansiktbronzers er du garantert en gyllen og glamorøs farge.

X10 har all komfort og luksus du kan forestille deg. Avslapning med aromaer, surroundlydsystem, tilkobling for MP3, system for kjøling når du blir varm, profilert liggeplate så du ligger godt, klimakontroll som er enkel å bruke og et sist men ikke minst et lyskonsept for visuell nytelse.

Rom 3 – Ultrasun Q14 med ordinære rør

Q14 er en ny standard for velvære i sin størrelse!

Den fantastiske solsengen har aerodynamiske linjer og et innovativt og futuristisk design med alle luksuriøse funksjoner for å maksimere følelsen av velvære for deg som solkunde.

Rom 4 og 5 – X7 Bling med ordinære rør

Det stilige Luxura X7 Bling er kombinert med teknikk av høy kvalitet!

Dette gjenspeiler seg i en kompakt, men likevel behagelig solseng, som gir fantastiske resultater. Velg mellom en rekke valgfrie funksjoner, som står klar for å gi en soltime etter dine individuelle behov.

Rom 6 – ICE Energy med blått lys

UltraTan ICE er et solarium som alle elsker!

Gir meget god farge med sine 38 hovedrør og i tillegg ekstra effekt med 21 spagettirør for dypere ansiktsfarge. Her får du i tillegg behandling for problemhud som eksem, psoriasis og kviser. Blått lys fornyer og vitaliserer huden og har en antiseptisk effekt. Immunforsvaret styrkes, vitaliteten øker og du får økt velvære.

Rom 7 – ICE Tan Beauty med rødt lys

ICE Tan Beauty er solariet som gjør deg vakker og din hud sterk!

ICE Tan Beauty er en solseng som er utviklet for å gi optimal kropps og ansiktsfarge og gir deg også hudbehandling. Rødt lys bevarer, jevner ut, styrker og vitaliserer huden. I tillegg stimuleres collagenproduksjonen noe som igjen forbedrer hudens fuktighet, øker blodsirkulasjonen og stimulerer oksygenbalansen i huden.

Rom 8 – Paragon Wellness med grønt lys

UltraTan Paragon er solariet med elegant design og suveren prestanda!

Med sine eksklusive detaljer og myke linjer er solariet en kombinasjon av elegant design og suveren ytelse. Solariet har 40 hovedrør som gir en flott farge. Videre finner du 33 spaghettirør for å forsterke og gi en dypere brunfarge. I tillegg har denne sengen 12 små rør som gir ekstra skulderfarge. Rørene gir grønt lys som regenererer huden og reduserer pigment og aldersflekker. Det har en harmoniserende, avslappende, balanserende og energigivende effekt.