Solkremer på våre solsentre


QUICK TAN 20 ml og i flaske125 ml

En klassiker som er svært populær og som vi har solgt i en mannsalder. Kremen inneholder en meget bra UVA accelerator som trekker raskt inn i huden og gir dyp og varig brunfarge. Fuktighetsgivende og holder din hud myk og smidig.


BLACK SUPER DARK BRONZER 15 ml og i flaske 125 ml

NYHET! Krem som gir meget flott bruningsresultat!

En spesiell solariekrem som hjelper hudens melanin med å opprettholde optimal hud tilstand. Denne solariekremen gjør huden myk og smidig og gir en vakker jevn brun hudfarge som den proffe solbruker foretrekker. Huden blir mettet med mineraler og vitaminer som holder huden i perfekt stand og denne lotion inneholder bronzere.


OXYTAN EXTREME BRONZER 15 ml og i rosa flaske 150 ml

Aloe vera med mineraler og vitaminer som gir huden næringsstoffer og er den ideelle fuktighetskrem før soling. AquaCacteen utvinnes fra den meksikanske Fikenkaktusen og er rik på vitaminer, mineraler og antioksidanter.

Den lindrer og gir næring til irritert hud, beskytter mot miljøpåvirkninger og sikrer en langvarig brunfarge. Inneholder bronzer for topp resultat.


RAINBOW LOTION 15 ml

NYHET! Spesialkrem for bruk i solsenger med farget lys

Art of Sun RAINBOW hudlotion for både ansikt og kropp! Åtte eksepsjonelle ingredienser gir ekstra effekt når du soler deg i solsenger med rødt, grønt eller blått lys. Inneholder melanobronse for å støtte hudens egen melaninproduksjon og for å gi en langvarig, dyp brunfarge. Acetyltyrosin for å stimulere hudens egen bruningsprosess.


TEQUILA GOLD 15 ml

En Deep Tanning Lotion med bronzer som garanterer deg en dyp brunfarge. Et high-end produkt som du vil overgå bruningsresultatene dine med og i kombinasjon med bronzer (DHA), tyrosin og dobbel melanin gir den et meget godt resultat.

Ingredienser av høy kvalitet som agave, avokado, sheasmør og aloe vera gir næring til huden og pleier den under soling. Art of Sun Tequila Gold med bronzer er et ideelt valg…når det beste akkurat er godt nok!


PLATIN 15 ml

Denne rike lotion inneholder to unike ingredienser:

Aloe Vera som inneholder en cocktail av mineraler og vitaminer som påvirker huden og gir en boost av fuktighet før solingen. AquaCacteen som er hentet fra den meksikanske er rik på vitaminer , mineraler og antioksidanter.

Den lindrer og behandler irritert hud, beskytter mot miljøskader og gir ekstra hudpleie.


FACE TAN 15 ml

Ansiktsolje som stimulerer pigmentdannelsen slik at du raskere får en dyp og jevn brunfarge. Inneholder vitamin E i naturlig form og beskyttende og oppbyggende oljer. Brukes i ansikt og hals.


Solariebriller Vision 1

Solen kan gi kortvarige skader i hornhinnen og vi oppfordrer bruk av solariebriller. Grunnet smittsomme øyesykdommer anbefales alle å kjøpe egne briller.


Diverse tilbudskremer, assortert utvalg

Diverse solkremer, produkter som har gått ut av produksjon, som vi ikke lenger fører osv.