Kosmetikk og hudpleie

Optimal hudpleie

Når du soler deg settes det igang prosesser i din hud og kropp. For å få et optimalt resultat og samtidig få en farge med lengre varighet er det viktig at huden tilføres riktige og nødvendige stoffer.

Bruk solariumskrem og ikke vanlig solkrem når du soler deg i solarium!

Hva er en solariumskrem?

Solariumskremer inneholder et rikt utvalg av unike ingredienser. Veldig ofte inneholder produktene f.eks Aloe Vera sammen med en cocktail av mineraler og vitaminer som påvirker huden og gir den ideelle boost av fuktighet før solingen. Andre ingredienser kan være AquaCacteen som er hentet fra den meksikanske fikenkaktusen og er rik på vitaminer , mineraler og antioksidanter. Acceleratorer og bronzere er stoffer som går igjen for å gi ekstra god og varig farge.

Uansett vil de forskjellige kremtypene inneholde forskjellige ingredienser. Informasjon om produktene finnes på betalingsautomaten når du velger å kjøpe et produkt. Ved å klikke på aktuelt produkt kommer det opp en beskrivelse av kremen.

Huden din får:

Viktige vitaminer og mineraler

Proteiner og næringsstoffer

UVA accelerator og bronzere for dypere farge

Stimulering av pigmentproduksjon

Myk og smidig hud med glød

Økt varighet av brunfargen

Solariumskremer er laget med tanke på å gi nødvendige stoffer til huden, samtidig som de skal lindre og behandle irritert hud, beskytte mot miljøskader og gir den optimale ekstra hudpleie.